• Runkorakenteet
    Teräksestä kestävää ja taloudellista
  • Teräshallit
    Laatu on kaiken A&O
  • Teräslasirakenteet
    Arkkitehdin näkemysten mukaisesti
Tulosta

Teräsnyrkki Steel Oy

Teräsnyrkki Steel Oy (Y-tunnus 1012954-5) on vuonna 1995 perustettu perheyritys. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, teollisuus ja kiinteistönomistajat.

Muutimme maaliskuussa 2019 uusiin toimitiloihin Vantaan Hakkilaan. Tuotantotila on 2300 m2. Korkeassa hallissa on kolme 8 Tn siltanosturia sekä nykyaikaiset vannesahat, leikkurit, lävistimet ja hitsauskoneet valmistusta varten. Tuotantotila soveltuu hyvin ja tehokkaasti suurten runkojen ja termoelementtien valmistamiseen.

Korkealaatuinen työnjälkemme ja luotettava toimintamme perustuu yli 35 vuoden kokemukseemme teräsrakenteista. Olemme RALA-pätevä Teräsrakenneyhdistyksen jäsenyritys ja toimijamme ovat FISE Oy:n luokittelemia, 1-rakenneluokan teräsrakennetyönjohtajia, joiden ammattitaidon turvin voimme palvella asiakkaitamme vaativimmissa AA-luokan rakennetöissä. Tuontantoprosessimme on CE-merkitty.

Konepajamme teräsrakenteiden tuotantokapasiteetti on 200 tonnia kuukaudessa.

Suoritamme ammattitaitoisesti suurimmat ja vaativimmatkin teräsrunkokokonaisuudet. Kantavien teräsrakenteisiin liittyen asennamme ontelolaatat, peltivillaelementit ja kantavat poimulevyt.

Toimitamme asiakkaillemme kaikki rakentamisessa tarvittavat teräsrakenteet ja materiaalit, kuten teräs rungot, kantavat teräspalkit, vesikaton kantavat profiilipellit, liittolaattapellit, kevytrakenteiset ulkoseinät sekä yksilölliset portaat ja kaiteet. Tarjoamme myös teräsrakenteiden suunnittelua.